Så fungerar KOS Elektro System

Vårt sortiment består både av uttagsramar och elektriska komponenter, så som strömställare, eluttag, TV/SAT, telefoni samt olika data- och nätverksuttag. Ramarna finns med upp till fem fack och kan förses med komponenter helt enligt egna önskemål och behov. 

Samtliga komponenter (ställdon och uttag) ur en serie passar ihop med alla ramar från samma serie. Det går även alldeles utmärkt att blanda mellan ställdon, dimrar och olika uttag i en ram med flera fack.
Uttagen och ställdonen erbjuds i de flesta av våra serier i flera olika färgnyanser. Till exempel grafit, rostfritt stål/inox, satin och patina.
I de fall där färgerna på våra komponenter och vippor presenteras med namnet av ett material (till exempel rostfritt stål och grafit)) handlar det alltid om färgnyanser som kan efterliknas med den metallen eller det ämnet de fått sitt namn ifrån.
 
Även när det kommer till våra ramar har dessa ibland fått sina namn av en färg eller nyans som är framtagen genom lackering och som är tänkt att ramens färg ska efterlikna. Hur ramarna fått sina namn är ofta beskrivande namn genom framför allt materialval, metoder för förberedande behandlingar av de olika träslag vi använder i vår produktion och färgnyanser som vi uppnått genom olika framtagningstekniker av glas, metaller, träslag, läder och nyanspåverkan av den högkvalitativa Lankwitzer-färg vi använder vid tillverkningen och andra lackeringsprodukter framgår mer specificerat i varje beskrivning för samtliga våra produkter.Får jag byta ut mina strömbrytare själv?
Ja. Om du anser dig ha tillräckliga kunskaper för att byta ut en utrustning så får du göra det.
Du  får däremot inte ändra något i din befintliga elinstallation, så som  att byta en 1-polig strömställare mot en kors eller trapp. Detta måste  göras av en auktoriserad elektriker, om din utrustning drivs med 230V  AC.